Ponnyer till Salu

Följande fina, välstammade ponnyer har vi till salu just nu.

Moflos Zelma 35-13-2719 >>

Mycket lovande welshsto, med en energi utöver det vanliga. Skimmel, 128 cm, e Sperlinges Orbit (BIS-hingst med 44 poäng) u Moflos Zamira (Elitsto) e Laeryds Domenic - Dito. Mycket glad, snäll och positiv. Älskar människor och andra hästar. Har en mycket fin hoppförmåga och en attityd som är precis rätt för att nå till de högsta klasserna i hoppning. Modig och lättlärd med ett stort hjärta, men samtidigt tålamodsprövande och helt klart en ponny med attityd. Har mognat sent, men har detta år verkligen blommat ut och visat oss vad man kan vänta sig.

Chipmärkt och har pass. Försäkrad i If. Regelbundet verkad och avmaskad. Riden i skritt och trav. Löshoppad. Visad vid SWB's 3-årstest med 8-8 och klass I i hoppning. Detta är ingen ponny till en nybörjarfamilj, utan hon kräver ett hästkunnigt hem med vana av unghästar. Priset är 32.000 kr + moms = 40.000 kr.

 

 

Samtliga mina ponnyer är mycket väl uppföda och har ett mycket gott temperament. De är regelbundet avmaskade och verkade. De har full premieringsberättigad härstamning och är chipmärkta. Alla är registrerade (eller under registrering för årsfölen) hos Svenska Welshponny & Cobföreningen och har hästpass.

Hör av dig om du är intresserad utav någon av mina ponnyer!

Jenny Staaf
Kläpp 212, 880 30 Näsåker
tel. 070-247 44 91
jenny@moflostuteri.com

 

www.moflostuteri.com
© Jenny Staaf